Skip to content

99 Afrikane dhe nje elefant i ngordhur?

03/02/2010

Edhe pse duket makaber, shikoni afrikanet e lumtur qe te pakten do ndrrojne menune e tyre per disa nete. Tashme mish elefanti phhherrr te teeeerrrreeeeee!!!! Ore, Drumbaja nuk po duket gjekundi, nga do jet futur?

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: