Skip to content

Termeti ne Kili – Boston Big Picture

02/28/2010

Perseri prane jush me fotografite e famshme nga Boston Big Picture. Klikoni mbi foto ose klikoni ketu per te pare shkallen e demeve ne Kili nga termeti 8.8 ballesh si dhe nga tsunamet e krijuara ne ate zone…

Advertisements
One Comment leave one →
  1. 03/01/2010 00:38

    me dhimsen viktimat uroj qe sa me pak viktima te jen dhe deme matriale

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: