Skip to content

Nje gafe e vogel te Teatri Kombetar.

02/28/2010

Gjyqit apo Gjygjit

Kisha kohe qe po mendohesha ta Funkizoja por sonte u bera mbare. Dy fotot jane bere me ne sallen e teatrit kombetar, kam pershtypjen se eshte salla ku u be dhe festivali i filmit kete vit. Nuk eshte ndonje gje e madhe por jo dhe e pa anashkalueshme.

Meqe ra fjala, si eshte titulli real i filmit?

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: