Skip to content

Përfaqësuesit e KiE te Topi, të pranishëm edhe Berisha e Rama.

02/22/2010

(LAJM I FUNDIT) – TIRANË, Përfaqësuesit e Këshillit Europian të cilët ndodhen në Shqipëri për të reportuar mbi stabilitetin politik në vënd duket se kanë ‘thirrur’ edhe Berishën e Ramën në këtë takim në zyrën e Presidentit të Republikës, duke bërë kështu edhe rolin e ndërmjetësve dhe këshilluesëve për zgjidhjen e krizës politike.

Edhe njëherë tjetër politikanët tanë të paaftë dhe dritëshkurtër, që nuk lejojnë sistemin dhe ligjet (që vetë kanë miratuar e ngritur) të kenë rrjedhën e tyre normale, sikurse ndodh në një shtet normal – tregojnë se duhet të merren ‘prej veshi’ për të rënë dakord në një shesh të bërë përshesh të cilën ata e quajnë “Republika e Shqipërisë”

Ora 16:40

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: