Skip to content

Windos Mobile 7

02/16/2010

Janë ende të dyshimta dhe të pakonfirmuara lajmet mbi hedhjen në treg të Windows Mobile 7, sistemit më të ri operativ për celularë. Madje nëpër portale të ndryshëm (sidomos) ditët e fundit ka shumë “zhurmë” jo vetëm mbi hedhjen në treg nga ana e Microsoft por edhe mbi mënyrën e funksionimit të tij.

Shpesh janë vënë re deklarata kontradiktore nga ana e drejtuesëve të Microsoft, të cilët ndoshta prej anktheve të konkurrencës që po i bëjnë Apple dhe Google me përparimin e tyre në fushën e telefonisë së lëvizshme po shpejtojnë për të prezantuar produktin e tyre më të ri. Me sa duket ende nuk janë gati…

Për më tepër info vizitoni: http://www.windowsphone7series.com/ dhe Xda-Developers

Advertisements
One Comment leave one →
  1. TechFreak permalink
    02/17/2010 18:39

    Ke ngel prapa plako. Nuk eshte rumor, eshte official. Kape ketu:

    http://www.coolsmartphone.com/news5502.html

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: