Skip to content

Perplasje trenash ne Belgjike, 18 viktima deri tani

02/15/2010

18 pasagjere jane vrare ne nje perplasje trenash balle per balle ne Belgjike, por numri i viktimave mund edhe te rritet.

Zyrtaret e hekurudhes njoftuan se trenat u perplasen gjate ores se ngarkuar te mengjesit ne Halle, ne jug perendim te Brukselit. Nje prej trenave anashkaloi nje sinjal stopi.

Sherbimet hekurudhore per jug-perendim te Belgjikes, Parisit dhe Londres u anulluan.

Ka patur raportime te ndryshme per numrin e viktimave por 8 ore pas perplasjes, qendra e perballimit te krizes qe u ndertua enkas per aksidentin njoftoi se 15 meshkuj dhe tre femra ishin vrare.

Per me teper lexoni /BBC/

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: