Skip to content

97 herë në burg brënda 29 vjetëve!!!

02/09/2010

Mund të konsiderohet si një rekord më vete ky i William Bradley Bankston, i cili brënda 29 vjetëve e ka parë veten pas hekurave të burgut plotë 97 herë në një prej burgjeve të Alabama-s në Sh.B.A.


Do të ishte thuajse e pamundur për një person të tillë të mbante mënd të gjitha herët që është futur në burg. Pyetjes : “Ju keni qënë në burg 97 herë?” të intervistueses, z. Bakston, një i alkolizuar dhe që në treçerek të rasteve është burgosur pikërisht për këtë arsye – duke qënë se “e ka pijen me sherr”  përgjigjet “Epo nuk e di zonjë, ndoshta edhe më shumë se kaq”.

Por statistikat për këtë “recordman” tregojnë qartë se ai ka hyrë 97 herë në burg e ka dalë prej andej 96 herë të tilla.

Për më tepër informacion klikoni këtu.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: