Skip to content

Shitesi refuzohet dhe injorohet publikisht ne Dragon’s Den

02/06/2010

Dhe mire ja bene sharlatanit. Duhet te vije koha qe programe te tilla te behen dhe ne Shqiperi. Dhe njerezit te mesojne se si behen perpjekjet e duhura per biznes.

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: