Skip to content

Zbukuroni Facebook me “Beautify Facebook”

02/02/2010

Google ka publikuar një shtojcë për shfletuesin e famshën tashmë “Google Chrome”  që bën të mundur shikimin me një tjetër design të faqes së komunitetit social virtual “Facebook”

Nëse përdorni “Google Chrome” atëherë mund të shtoni duke klikuar këtu këtë shtojcë dhe të keni një ‘fytyrë’ të re për ‘fytyrë-librin’ tuaj. Nëse jo shpejtoni të instaloni “Google Chrome” e më pas edhe shtojcën.

Provojeni. 🙂

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: