Skip to content

Pistoleta Hi-Tech

01/31/2010

E publikuar ne Sands Convention Center ne Las Vegas ne panairin e armeve, arma me high-tech e vitit i perket kompanise Gjermane Armatix.

Kjo pistolete ka nje sigurese elektronike e cila e caktivizon armen nese ajo nuk eshte disa centimetra larg nje ore dore. Ora i dergon nje sinjal me vale armes dhe drita shnderrohet nga e kuqe ne jeshile. Me pas kuptohet, arma te jep te drejten te qellosh. Nese ju intereson, shitet ne sasi te kufizuar per 7.000 Euro, cmim pak pikant per nje kaliber .22.

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: