Skip to content

The Matrix – Dubluar ne Shqip! (NSFW)

01/28/2010

{NSFW (Not Safe For Work) Audio}

Videoja e mesiperme eshte dubluar ne Shqip por ne formen e parodise. Eshte nje klip disa minutash. Dini gje ku mund te gjendet filmi i plote?

Kujdes, gjuha e perdorur mund te duket ofenduese per disa dhe argetuese per disa te tjere.

Advertisements
2 Comments leave one →
  1. Nikiu permalink*
    02/14/2010 17:33

    Me sa duket Cmendina Dublim nuk u ndalka me kaq. Ja dhe nje video tjeter te cilen sapo e kane hedhur on line… 😀 Kujdes, se si gjithmone eshte NSFWWWWW!!!!!

Trackbacks

  1. Tweets that mention The Matrix – Dubluar ne Shqip! (NSFW) « FUNKY FISH -- Topsy.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: