Skip to content

Dokumentari i fundit i BBC per situaten ne Jerusalem.

01/25/2010

Tre videot e mesiperme perbejne dokumentarin e fundit te BBC per situaten e tensionuar ne Jerusalem midis Palestinezeve dhe Izraeliteve. Eshte shume interesant pasi jemi ne 2010 dhe ne vend qe keto tensione te shkonin drejt shuarjes, ato po rriten…

Advertisements
One Comment leave one →
  1. Sejfullah permalink
    01/25/2010 15:19

    Ja kush eshte Izraeli!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: