Skip to content

Video shokuese: Njeriu që ha kotelen TË GJALLË!!!

01/23/2010

KUJDES!

Videoja ka pamje të forta të cilat mund t’ju krijojnë pështjellim… Nuk këshillohet të shihet nga persona që duan kafshët dhe ata që kanë ‘stomak të dobët’


Original Video – More videos at TinyPic

Personi që shihni në video është një i sëmurë mendor që në qytetin e Kuçovës e njohin të gjithë me emrin “Nardi”. Kjo video ka disa kohë që xhiron nëpër celularë – madje është edhe një tjetër video që tregon këtë person duke ngrënë (në plotë kuptimin e fjalës) një patë!

FUNKY FISH

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: