Skip to content

Shaka me fund te pa parashikuar!

01/21/2010

Me sa duket i ftohti i ketij viti nuk u ka bere mire Francezeve… Videoja e mesiperme eshte filmuar ne Lyon, France. Shikojeni per te pare se deri ku shkon budallalleku njerezor…

PS: Ndoshta data me e mire per kete postim do te ishte 1 Prilli 😉

Advertisements
One Comment leave one →
  1. Denis permalink
    03/02/2010 14:29

    ky eshte nje video montazh. Kerkoni ne internet dhe do ta kuptoni.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: