Skip to content

Haiti – 6 Dite me pas

01/20/2010

Sado e pabesueshme per ne, personi i mesiperm eshte duke vjedhur arkivolin prane varrezave te Port-au-Prince ne Haiti. Me sa duket, te vdekurit nuk i duhet me…

Klikoni mbi foto dhe do te transferoheni ne galerine e Boston Big Picture per foto te tjera…

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: