Skip to content

Si te zbresesh video nga youtube? Jaaa! :D

01/19/2010

Doni te zbrisni nje video nga youtube por ju duket shume e komplikuar? Keni degjuar qe duhen disa programe te vogla apo disa adresa te cilat ata qe i dijne pertojne t’jua tregojne? E po, tani erdhi koha qe dhe ju te beheni interesante dhe te shkarkoni video si profesioniste te vertete 😀

Ne adresen e  Youtube e cila normalisht duket disi keshtu:

http://www.youtube.com/watch?v=CI6U-DGazxg

ju mjafton qe te ndrroni germen “y” me numrin “3” dhe adresa me pas do te duket keshtu:

http://www.3outube.com/watch?v=CI6U-DGazxg

Urime, faqja qe do te hapet do t’ju japi mundesine te shkarkoni videot ne formatet .flv dhe .mp4. Mjafton te keni VLC si media player dhe do ti luani pa problem te dyja formatet e mesiperme. 🙂

Shkarkime te mbara. 😉

Advertisements
2 Comments leave one →
  1. elmira permalink
    01/19/2010 22:52

    thnx for info mr Niku

  2. ELTON permalink
    01/23/2010 13:47

    JENI NJESHA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: