Skip to content

Piratet “thyejne” tabelen elektronike ne Moske dhe shfaqin porno!

01/16/2010

Piratet “thyejne” tabelen elektronike ne Moske dhe shfaqin rreth 2 minuta porno. Nje shofere deklaroi per Associated Press se u shokua aq shume saqe nuk mundi ta filmonte dhe as ta bente fotografi… Por mos e vrisni mendjen se edhe pse formati i mesiperm ne YouTube eshte i censuruar, ne linkun ketu keni version bruto.

Kujdes!  1) Nuk eshte per ata me zemer te dobet. 2) NSFW  (Not Safe For Work)!

Perditesim: Youtube e ka hequr videon, ngelet te shikoni versionin e pa censuruar.

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: