Skip to content

Filmi, regjizori i te cilit u arrestua pas shfaqjes se pare!

01/16/2010

C´etait un rendezvous – Claude Lelouch 1976

Filmi eshte nje mit i cili ka qarkulluar ilegalisht ne France per shume vite. Eshte i metrazhit te shkurter dhe tregon nje makine me shpejtesi sketerre neper rruget e Parisit, pa asnje trukim kinematik.

Per me teper mund te lexoni dhe artikullin perkates ne Wikipedia.

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: