Skip to content

“Top Channel” apo “Bottom Channel” !?

01/07/2010

Perlat e Top Çengelit s’kanë të sosur.

Vetëm para pak minutash më vjen një email nga një miku im i cili ishte i shqetësuar për katrahurën që ka në dorë e që po bën Top Channel mbi gjuhën shqipe. Kohë më parë FUNKY FISH vinte në dukje gabime drejtshkrimore, por jo vetëm, të cilat janë të pafalshme për një media e cila pretendon të jetë “ON TOP”.

( https://funkyfish.wordpress.com/2009/09/24/top-channel-jo-tamam-ne-top/ )

Kësaj here çështja është edhe më serioze dhe e rëndë. Në faqen zyrtare të kanalit TOP lexohet lajmi me titull “Edhe shimjet ne ujerat termale…” Nuk ka shumë nevojë për komente në fakt, është mëse e qartë. Ajo çka mbetet për t’u bërë është vetëm ndërrimi i emrit nga TOP në BOTTOM Channel tashmë!

__________________________________________________________

Perditesim 15.04.2010


Ja edhe perla e fundit e “Top Çengelit”:

Artan Daja?

Erjon Daja?

Bëhet fjalë për Artan apo Erjon Dajën? E të mendosh që është lajmi kryesor në web-faqen e tyre! (Në artikullin e plotë nuk përmëndet asnjë Artan)

Raste të tilla i shohim përditë, por që jo gjithmonë i pasqyrojmë. Top?! Hmmmm…

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: