Skip to content

Flake ne Komunen e Parisit!

01/07/2010

Dikush hodhi nje fishekzjarre e cila i vuri flaken nje tende ne nje pallat. Tenda duke u djegur i vuri flaken dhe tendes se mesiperme… Me pas erdhi policia dhe zjarrfikeset por kete pjese nuk e kam filmuar…

Kujdes!!! Ne raste festash, kryesisht ne Vitin e Ri, mblidhini tendat se s’te falin Shqipetaret e babzitur per barut!!!

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: