Skip to content

Nexus One – Celulari i fundit nga Google!

01/06/2010

Tabela e mesiperme eshte nje krahasim midis celulareve te zgjuar te cilet mbahen si me te miret e tregut aktualisht. Klikoni mbi foton per te pare versionin e madh dhe te paster. Kujdes, presupozohet se dini Anglisht. Ne rast te kundert, admironi shifrat…

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: