Skip to content

Viti ne 90 sekonda!

01/05/2010

Videoja e mesiperme eshte e kompozuar nga fragmente te marra nga nje peisazh ne Norvegji pergjate gjithe vitit dhe eshte akumuluar ne 90 sekonda. Shijojeni edhe pse besoj se me nje piano ne sfond do te ishte akoma dhe me e bukur 🙂

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: