Skip to content

Avatari i kopjuar?!?!?!?

01/05/2010

Me sa duket James Cameron ka pertuar te improvizoje nje histori, si pasoje i ka rene shkurt dhe e ka kopjuar nga… Pocahontas! 😛

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: