Skip to content

Protestuesit shpetojne dy te denuarit me varje – Iran

12/29/2009

Sic shihet dhe ne videon e mesiperme, protestuesit uzurpojne nje ekzekutim publik dhe shpetojne dy te denuar me varje. Per fat te keq dy te denuarit kapen me vone nga policia (nuk eshte ne video kjo pjese) dhe nuk dihet fati i tyre por qe gjasat me te medha jane qe te jene varur serish. Sidoqofte, kjo video tregon permasat e asaj qe po ndodh atje….

Kujdes! Videoja eshte grafike prandaj dhe zemrat e dobta nuk keshillohen ta shohin fundin…

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: