Skip to content

Kompjuterat HP jane rraciste!

12/28/2009

Do pare dhe ana tjeter e medaljes. Nese nje dite kompjuterat do te ngrihen kunder njerezimit si te Terminator apo Matrix, zezaket do jene te padetektueshem dhe si pasoje do te jene te vetmit qe do te shpetojne 😀

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: