Skip to content

Celularet larte!

12/28/2009


Duke pare mbulimin e vazhdueshem nga mediat e mbare botes ndaj situates kritike ne Iran ku populli po lufton vazhdimisht per liri, u preka dhe u trondita nga prezenca e celulareve dhe kamerave ne cdo foto, ne cdo pjese filmike… Pamvaresisht nga permasat kaotike te situates apo frika e tyre, protestuesit i mbanin celularet me kamera larte. Jo ndonje trim tek tuk por shume guximtare publikuan faktet e dhunes, qendruan perpara regjimit diktatorial dhe i drejtuan aparatet lart. Duket si akti sfidues ultimativ; cfaredo qe te beni te na shtypni apo te na mbyllni gojen, ne do t’ju ekspozojme, Ju mund te na vrisni por bota do ta mesoje qe ne nuk rreshtem kurre se luftuari…

Une ju lutem te vazhdoni te perdorni platformen tuaj per te na treguar kete lufte te pabesueshme. Bota duhet ta mesoje te verteten… Zoti i bekofte luftetaret per liri ne Iran…

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: