Skip to content

Alkool + Timon = Vdekje

12/27/2009

E trishtueshme por e vërtetë! Ndodh shpesh e sidomos në periudhë festash që në Shqipëri të ketë aksidente shumë të rënda me pasojë jo në pak raste edhe vdekjen e të përfshirëve në to.

Arsyet janë nga më të shumtat, absurdet e idiotet; por nëse nuk mundim të ndryshojmë shumëçka në sigurinë rrugore, patrullat e policive, mungesën e sinjalistikës apo rrugët e prishura e të papërshtatshme të paktën le të bëjmë atë që ne kemi në dorë! TË JETOJMË! E duke qënë në periudhe festash le të kujtojmë e të bëjmë thirrje që këto ditë festive të mos kthehen në ditë morti. Urojmë të mos dëgjojmë më për aksidente si ky i sotshmi në qëndër të Tiranës, në Bulevardin Dëshmorët e Kombit ku tre persona kanë humbur jetën dhe një tjetër është ende në rrezik.

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: