Skip to content

Militantet e PDse…

12/26/2009

Me etiketoni, me quani c’te doni. PSist, Ramist, Nanoist, Enverist apo ku ta di une… Nuk e bej per mbeshtetje ndaj ndonje force politike te caktuar por dhe duarkryq nuk mund te qendroj kur shikoj gjera te tilla. Publikimi eshte minimumi i mundshem qe duhet te bej.

C’do parti ka militante por keta te PDse jane te frikshem. Si njerezit e shpellave…

Advertisements
One Comment leave one →
  1. 12/26/2009 17:23

    Nuk do e percaktoja militantet e pd por ja njerezit qe na rrethojne ja kultura e shqiptarit te madhe e te vogel…O zot kur do behemi njerez..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: