Skip to content

Urim nga kryeministri?

12/23/2009

Sapo me erdhi nje e-mail ne koshin e reklamave dhe si dergues figuronte Kryeministri!!! Thash, hajt mo, nuk u ngop me SMSra e me dalje te panumerueshme ne c’do media, ka filluar te uzurpoje dhe koshin tim te reklamave. Kur e hapa, c’te shoh 😀 Dy fotot e meposhtme. Shijojeni dhe ju humorin e zi…

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: