Skip to content

Goditet nga guri gjat shembjes se monumentit ne Gjeorgji.

12/23/2009

Per ata qe i ndjekin shpesh lajmet, do t’ju kujtohet shembja me eksploziv e nje monumenti historik ne Gjeorgji para disa ditesh. Ata qe e kane pare lajmin, duhet ta kene degjuar qe pati edhe dy viktima, nje nene dhe femija i saj. Qe te kuptoni se si ndodhi, dhe te evitoni gjera te tilla ne te ardhmen, shikoni videon e mesiperme per aq kohe sa eshte on-line.

KUJDES! Videoja nuk eshte per njerezit me zemer te dobet…

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: