Skip to content

AMC dhe shorteu i rremë!

12/07/2009

Kompanitë e telefonisë së lëvizshme në Shqipëri, të cilat prej disa kohësh janë kthyer në njëfarë monopoli të sipërmarrësve grek e që vetëm kohët e fundit me futjen e Eagle Mobile duket sikur diçka ka ndryshuar… por vetëm duket, pasi në fakt edhe aty  ” respektohet marrëveshja e tarifave” me kompanitë e tjera që për shumë arsye të cilat ndërlidhin aksionerë të ndryshëm të kompanive respektive dhe miqësitë ose interesat bëjnë të mundur mbajtjen e tarifave stratosferike në krahasim me shtete të tjera edhe fqinje me ne!

E sikur kjo të mos mjaftonte, njëra prej tre kompanive që operojnë në Shqipëri (AMC) së fundmi ka ndërmarrë një fushatë reklamimi me anë të të cilës pretendohet se abonentët të cilët rimbushin telefonat e tyrë celularë do të shpërblehen me nga 100.000 L çdo ditë dhe 1.000.000 L çdo javë. Pra, përditë AMC shpërblen një nga abonentët e saj!?!?!?!?!?

Po transparenca?!!!

Mua ky proces më duket shumë i dyshimtë dhë një mashtrim i madh! Them:  Ndoshta s’ka nevojë të dyshosh, pasi ne kemi një shtet, organizmat e të cilit monitorojnë!!!?

Nëse njihni ndokënd që ka përfituar nga ky short… se me demek Shqipëria aq është, po të pyesësh del me gjysmën kushëri, atëherë na thoni! Unë për vete s’njoh njeri të ketë përfituar deri më tani!

– Për të mos folur pastaj për paturpësinë e ping-pongut të reklamës me papagallin dhe lojën që u bë me Vodafone nëse ndokush e mban mënd!

Morali!?

Morali është që me dashje apo pa dashje edhe FUNKY FISH i bëri reklamë AMC-së, pasi në një vënd absurd si Shqipëria heronjtë apo anti-heronjtë ngatërrohen lehtë dhe dallimi midis tyre nuk bëhet dot lehtësisht! Ama për një gjë jemi dakord – mos lejoni të mashtroheni!

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: