Skip to content

Teoria e fundit konspirative: SHBA shpiken gripin e derrave per te pakesuar popullsine boterore!

12/03/2009

Ne videon e mesiperme shihet Ministrja e Shendetesise se Norvegjise e cila bene disa deklarime shokuese rreth gripit te derrit dhe objektivave te fshehura te SHBA per te ulur numrin e popullsise boterore me ane te vaksinimit…

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: