Skip to content

Meteori e ben naten dite ne Afriken e Jugut

11/28/2009

Meteori i kapur nga kamera te ndryshme ne videot e mesiperme ka kaluar naten e 21 Shtatorit mbi qiellin e mbremjes ne Afriken e Jugut. Kjo eshte per te na rikujtuar se sa te vegjel jemi dhe se sa delikate eshte ekzistenca jone…

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: