Skip to content

Gëzuar Festën e Flamurit!

11/28/2009

Advertisements
One Comment leave one →
  1. 11/29/2009 02:39

    Nuk e di qe ne jemi te cliruar jemi akoma rob te ketyre imoraleve..dhe ti nik ke bere nje gabim shume te madhe te ajo videja ke vene skenderbeun dhe ske vene berishen turp te te vij …:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: