Skip to content

Sidnej, sex në publik!

11/25/2009

Një çift është fotografuar në “flagrancë” duke bërë dashuri… (a sex quajeni si më mirë t’ju duket) në qëndër të Sidnejt, në mes të ditës!!! Duket se çifti ka dashur të shprehi dashurinë për njëri-tjetrin në mënyrën më ekstreme të mundshme dhe ia kanë arritur qëllimit që dashuria e tyre të bëjë jehonë edhe në gazetat më prestigjioze botërore!

Për më tepër vizitoni /Mirror.Co.UK/

Advertisements
One Comment leave one →
  1. 11/26/2009 13:45

    Ca e ca mezi e bjne ne krevat e ca te tjere mbaj mureve si majmune.O nik po ti jepte nje shtytje te forte iku ajo e do gjendej perposh…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: