Skip to content

Provoni versionin e ri të Google

11/25/2009

Thashethemet se google do të “ndërrojë fytyrë” tashmë janë të vërtetuara! FUNKY FISH ju mundëson të shikoni se si do të jetë versioni i ri i google me dy hapa shumë të thjeshtë:

1- Hapni faqen e Google ( http://www.google.com )

2- Pasi faqja të jetë hapur kopjoni këtë kod:

javascript:void(document.cookie=”PREF=ID=20b6e4c2f44943bb:U=4bf292d46faad806:TM=1249677602:LM=1257919388:S=odm0Ys-53ZueXfZG;path=/; domain=.google.com”);

ngjiteni në fushën e adresës së shfletuesit tuaj (atje ku gjendet http://www.google.com) por nuk duhet të ketë http://… , thjeshtë dhe vetëm kodin e mësipërm.

Pas kësaj rifreskoni faqen dhe do t’ju shfaqet pamja e re e google. Duket të jetë më i shpejtë në përdorim si dhe një design i ri… ndryshime këto të cilat janë gjithnjë të mirëpritura.

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: