Skip to content

Tesera e Partise se Punes e Sali Berishes.

11/22/2009

Kjo eshte e vjeter por meqe po riqarkullon ne internet, po e publikojme dhe ne per ata qe u duket interesante.

Advertisements
One Comment leave one →
  1. 11/26/2009 13:32

    Na mbyten komunistet….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: