Skip to content

LHC rifillon punen dje dhe bota vazhdon te ekzistoje…

11/21/2009

Shume prej jush e keni degjuar eksperimentin LHC me ane te se cilit shkencetaret po perpiqen te gjejne pergjigje per pyetjet elementare mbi ekzistencen e universit tone. Me posht disa foto per ju nga ky eksperiment se bashku me lidhjen e Wikipedias per ata qe nuk e dine se per cfare behet fjale 🙂 Klikoni mbi foto per te kaluar ne galerine e Boston Big Picture.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: