Skip to content

Termet ne Tirane

11/18/2009

Ora 04:19 dhe Tirana lekundet nga nje termet relativisht i ndjeshem. Gjumi na doli nga termeti por deri sa te realizonim se cfare po ndodhte, u degjuan dhe orendite e komshinjve qe u perplasen zhurmshem ne dysheme. Tirana po lekundet shpesh e me shpesh…. Info te metejshme gjate dites pasi tani eshte ora 04.34 dhe as instituti sizmologjik s’ka nxjerre ndonje te re…

FunkyFish – Lajmi jemi ne!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: