Skip to content

Kosovë – Zgjedhjet Vendore 2009

11/13/2009

 

 FUNKY FISH do t’ju informojë gjatë ditës së zgjedhjeve si dhe pas  saj, me lajme e informacione të ndryshme si dhe rezultate paraprake e përfundimtare. (Ju faleminderit që zgjidhni FUNKY FISH për informimin tuaj, falë jush jemi ndër zërat më të fuqishëm në Web mbi pasqyrimin e këtyre zgjedhjeve pas BBC dhe VOA )

______________________________________________________________

`Shkunde Votën`

______________________________________________________________ 

Fitojnë:

Prishtinë –  LDK
Deçan –  AAK
Ferizaj – PDK
Mamushë – KDTP
Gjakovë – AAK
Malishevë – PDK
Podujevë – LDK
Graçanicë – SLS
Drenas – PDK
Skënderaj – PDK
Fushë Kosovë – LDK
Kaçanik – PDK
Shtime – PDK
(Në Kllokot pasi ka pasur vetëm një kandidat vlerësohet që nuk mund të këtë balotazh)

 

Burimi: “Demokracia në Veprim”

Përditësim, 16/11/09 ora 18:45 

______________________________________________________________ 

 

Balotazhet:

Ferizaj: Bajrush Xhemajli ( PDK – 45 %) në balotazh me  Naim Feratin (AKR);
Gjilan: Qemajl Mustafa  (PDK) balotazh me Fatmir Rexhepin (LDK);
Prizren: Ramadan Muja (PDK) balotazh me Hanefi Muharremin (LDK);
Gjakovë: Pal Lekaj (AAK) balotazh me Mimoza Kusarin (AKR-LDD);
Suharekë: Blerim Kuçi (AAK – 35.59 %) balotazh me Ramë Vatën (PDK-31,80) ose me Sali Asllanin (LDK 31.30 %);
Viti: Sokol Haliti (LDD-AKR) në balotazh me Nexhmedin Arifin (PDK);
Kaçanik: Xhabir Zharku (PDK 48,39) në balotazh me Tahir Çakën (AAK -26,95);
Kamenice: Begzad Sinani (PDK) në balotazh me Shaip Surdullin (LDK);
Sharr:  Salim Jenuzi (PDK) në balotazh me Halim Shemsidinin (LDK); 
Klinë: Sokol Bashota (PDK) në balotazh me Enver Gashin (AAK);
Hani i Elezit:  Rufki Suma (i pavarur) në balotazh me Mehmet Ballazhin (PDK);
Istog: Fadil Ferati (LDK- 48 %) në balotazh me Naim Imerajn (AAK);
Novobërdë: Bajrush Ymeri (LDK) në balotazh me Radomir Deniqin (SLS).

Përditësim, 16/11/09 ora 18:25 

______________________________________________________________ 

Prishtinë, 16 nëntor – Në një konferencë për media, përfaqësuesi i  Koalicionit të OJQ-ve “Demokracia në Veprim” ka prezantuar  rezultatet paraprake të votimit të djeshëm për kryetarë dhe këshilltarë në 12 komuna të Kosovës. Sipas rezultateve të bëra publike sot, del se Isa Mustafa është zgjedhur kryetar i Komunës së Prishtinës që në rrethin e parë  me 57,79 për qind të votave, kurse ndiqet nga konkurrentët e tij – Vegim Gashi i AKR-LDD me 21.03 për qind, Astrit Salihu i PDK-së me 11.53 për qind, dhe Besnik Tahiri i  AAK-së me 6.94 për qind të votave.

Por zgjedhësit ndryshe kanë votuar për këshilltarë të kuvendit të kësaj komune: për LDK-në 49,94%, AKR-në 15.66%, PDK-në 14.91%, AAK-në 8.41%, LDD-në 4.62%.

Në Prizren elektorati i ka besuar Ramadan Mujës së PDK-së 33.01% të votave për kryetar, kurse Hanefi Muharremit të LDK-s 29.88%, ndërkaq për këshilltarë të PDK-së janë përcaktuar 29.92 për qind e votuesve, për ata të LDK-së 28.16% dhe për të LDD-së 6.72%.

Kandidati i PDK-së për kryetar të Mitrovicës, Avni Kastrati, sipas “Demokracisë në Veprim”, ia kanë besuar votën 39.29 për qind e zgjedhësve, Nexhmedin Spahiut të AKR-LDD-së 25.95%, kurse kandidati i LDK-së, Mursel Ibrahimi ka marrë 18.85 të votave.

Raporti i votave për këshilltarë të kuvendit të komunës në Mitrovicë duket kështu: PDK 36.04%,LDK 22.01%,AKR 16.75% dhe AAK 12.57%.

Deçan kandidati i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Rasim Selmanaj, ka fituar 64.35% të elektoratit deçanas, kurse kundërkandidati i tij i LDK-së,  Mehmet Bojkaj ka fituar 26.61% të votave, ndërkaq për kuvendin komunal AAK-ja ka fituar 63.06% të votave dhe LDK-ja 22.87%. LDD-ja në këtë komunë ka fituar 7.87% të votave.

Sali Bashota, kryetari i deritashëm i Klinës, që vjen nga radhët e PDK-së, është konfirmuar edhe për një mandat nga 39.45% e votuesve, kurse Enver Gashi i AAK-së ka marrë 31.60%, ndërsa për kuvendin komunal ky raport duket kështu: PDK 39.76%, AAK 30.03% dhe LDK 20.92%.

Edhe në Rahovec kandidati i PDK-së për kryetar të komunës, Qazim Qeska, ka fituar 33.50%, ai LDK-së Ibrahim Elshani 23.12%. Këshillatrët nga radhët e PDK-së këtu kanë marrë 34.79% të votave, ata të LDK-së 22.12, të AAK-së 19.41% dhe të LDD-AKR 13.77%.

Gjakovë Pal Lekaj i AAK-së del fitues për kryetar të kësaj komune me 50.84% të votave të elektoratit, kurse ndiqet nga Mimoza Kusari i LDD-AKR me 41.10%, LDK-ja me kandidatin Fehmi  Vula ka marrë vetëm 5.11% të votave.  Por, ndërsa AAK-ja për kuvendin komunal ka fituar 28.15% të votave të zgjedhësve, AKR-ja ka marrë 19.45% të tyre, LDK-ja 12.83% dhe PDK 7.54% e LDD 7.51%. Në Gjakovë ORA ka fituar 5.62% të votave.

Kandidati i PDK-së për kryetar të Gjilanit, Qemajl Mustafa, ka marrë më së shumti vota – 37.34%, rivali i tij kryesor – Fatmir Rexhepi i LDK-së 29.33 dhe kandidatët e dy partive të tjera – AAK-së 13.92% dhe ai i LDD-AKR-së 7.37 % të votave të zgjedhësve. Por të tjera përqindje votash dalin nga  përcaktimi i zgjedhësve për këshilltarë të kuvendit – PDK 35.14%, LDK 25.09%, AAK 13.07%, LDD 10.94% dhe AKR 10.55%.

Pejë Ali Berisha i AAK-së, kandidat për kryetar të komunës, ka marrë 41.14% të votave, kurse Ilmi Berisha i AKR-LDD 14.55%. Kandidatët e partive të tjera sillen – i PDK-së 14.335, i LDK-së 13.97% dhe ORA 11.55%. Për kuvendin komunal zgjedhësit ua kanë besuar 34.17% të votave këshilltarëve nga radhët e AAK-së, 16.89% atyre të LDK-së, 14.55% PDK-së , 10.27% LDD, ORA 9.92% dhe AKR 5.36%.

Mamushë, kandidati për kryetar i KDTP-së, Arif Bytyq ka marrë 72.36% të votave të zgjedhësve, kurse kundërkandidati i tij nga radhët e LDD-AKR, Mehmet Mazrek 22.46%. Për kuvendin e komunës KDTP ka fituar 74.61 për qind të votave, kurse AKR-ja 15.80% dhe PDK-ja 9.59%.

Fitorja e kandidatit të PDK-së për kryetar të Ferizajt, Bajrush Xhemajlit duket të jetë bindëse, meqë sipas “Demokracia në veprim” ka marrë 51.56% të votave, ndërkaq kundërkandidati i tij nga radhët e LDD-së, Milazim Haliti 15,64%, dhe ai i AKR-së, Naim Ferati 16.07%, ndërkaq Faik Grainca ka marrë 11.25% të votave. Për kuvendin komunal nuk ka pasur të dhëna.

Edhe në Obiliq, sipas të dhënave paraprake të “Demokracisë në veprim” kandidati i PDK-së për kryetar të komunës, Haki Mjekiqi  ka marrë më së shumti vota – 32.40%, dhe ai ndiqet nga kandidati i AAK-së, Enver Gashi me 28.93%, e pastaj vjen kandidati i LDK-së Mehmet Krasniqi me 20.84% të votave. Ndërkaq për këshilltarë të kuvendit të komunës nga radhët e LDK-së kanë votuar 36.73% e zgjedhësve, për ata të AAK-së 23.87% dhe  për këshilltarë nga radhët e PDK-së 21.73%. 

Përditësim, 16/11/09 ora 16:30

 ______________________________________________________________

Tabela në përqindje e pjesmarrjes së qytetarëve në votime në nivel të komunave dhe të vendit

Përditësim, 16/11/09 ora 16:15

______________________________________________________________

– Incident në Skënderaj. Shefi i Shtabit Zgjedhor të LDD-së është sulmuar fizikisht ku nuk kanë munguar edhe goditjet me grushta. Këtë lajm e  konfirmojnë edhe forcat e policisë.

Përditësim, 15/11/09 ora 14:50

______________________________________________________________

– Nga KQZ, kryetarja Lushta, njofton se përqindja e qytetarëve pjesëmarrës në rang vëndi në këto votime deri në orën 11:30 është rreth 15%; një shifër e kënaqshme kjo po të mendohet se ka ngelur ende shumë kohë nga mbyllja e procesit. Ndër të tjera kjo shifër është më e lartë e krahasuar edhe me zgjedhjet e vitit 2007.

(Lajm më vete është edhe mosfunksionimi i web-faqes së KQZ gjatë gjithë ditës së sotme. Urojmë që kjo të mos jetë keqdashje nga hackers apo persona të tjerë të interesuar për të cënuar qoftë edhe sadopak procesin shumë të rëndësishëm zgjedhor.)

Përditësim, 15/11/09 ora 14:30

______________________________________________________________

– Mitrovicë, vazhdon rregullisht votimi në qytetin verior Kosovar. Nuk janë shënuar parregullsi të mëdha. Pjesëmarrja është e kënaqshme.

Në konferencat për shtyp të LDK dhe AAK në këtë qytet vazhdojnë akuzat përkundrejt PDK-së; raste të kërcënimeve të militantëve të kësaj partie në drejtim të votuesëve për të mos votuar LDK-në. Gjithsesi këto raste mbeten ende për t’u verifikuar.

Fakt është që koalicioni qeverisës PDK – LDK duket se po pëson përçarje duke u bazuar në akuzat e ndërsjella.

Përditësim, 15/11/09 ora 13:20______________________________________________________________

– LDK dhe AAK kanë mbajtur konferencat e tyre për shtyp në Prizren. Në fshatin Billush (Prizren) ka pasur ankesa si nga LDK po ashtu edhe nga AAK ku fletë votimi janë lëvizur nga dhoma e vëndvotimit në korridore. Ka patur kërcënime të ndërsjella nga eksponentë të ndryshëm partish.

Në Novaka është bojkotuar votimi ku nuk është lejuar hapja e qëndrës së votimit.

Në Suharekë kandidati i AAK, Blerim Kuçi, ka votuar pa dokument identifikimi, lajm ky që bëhet i ditur nga Skënder Çela.

Përditësim, 15/11/09 ora 13:00

______________________________________________________________

– Shënohen parregullsi në Lipjan ku kandidati i PDK për kryetar të Komunës , Shukri Bule viziton qëndrat e votimit duke u futur brënda në to e bën thirrje votuesëve të votojnë PDK. Partia “LDK” e quan këtë presion nga ana e “PDK”. Ndërkohë raportohen parregullsi në Malishevë ku janë vërejtur votime familjare. Në fshatin Novosellë, të Gjakovës, ka patur gjithashtu parregullsi.

Ambasadori Amerikan, Dell, bën thirrje për një pjesëmarrje sa më të madhe në votime e ku nuk ngurron të krahasojë Graçanicën, me prani relativisht të madhe të komunitetit serb ku ka patur një pjesëmarrje më masive se vetë në Prishtinë.

Pritet që pasdreke të ketë rritje të qytetarëve që do të marrin pjesë në votim.

Përditësim, 15/11/09 ora 12:15

______________________________________________________________

– Voton Presidenti i Republikës Fatmir Sejdiu i cili vlerëson rëndësinë e këtyre zgjedhjeve e bën ftesë për pjesëmarrje sa më të gjerë.

Përditësim, 15/11/09 ora 11:11

______________________________________________________________

– Votimi vazhdon normalisht dhe i qetë në qëndrat e hapura; nuk bëhet me dije se ç’ndodh me qëndrat e tjera të pahapura drejtë të cilave janë dërguar punonjës të KQZ si dhe përforcime policore.

Problemi më i madh për momentin mbetet mosgjetja e emrave të votuesve në qëndrat që ata kanë votuar në vitin 2007, këtyre votuesëve iu është mundësuar votimi me kosh.

LDK ka raportuar edhe tre raste të tjera problematike, të cilat mbeten për t’u verifikuar.Përditësim, 15/11/09 ora 10:50______________________________________________________________

– Nga komuna e Gjilanit, Kryetari i Komisionit Komunal Zgjedhor pohon se në një prej qëndrave të votimit procesi nuk ka filluar për një arsye absurde: Vëndi i paracaktuar për mbajtjen e votimit në fshatin Budrig është një objekt privat e në bazë të një kontrate me pronarin e këtij objekti aty duhej të mbahej procesi i votimit – por në momentet e fundit pronari i objektit ka prishur kontratën me KQZ shkak ky për vonimin e fillimit të procesit! Punohet për të gjetur një lokal tjetër ku të mund të kryhet procesi!Përditësim, 15/11/09 ora 09:35______________________________________________________________- Kryetarja e KQZ, znj. Nesrin Lushta,  pyetjeve të gazetarëve se përse nuk janë hapur qëndrat e votimit, të cilat gjenden kryesisht në veri të vëndit ku jeton edhe komuniteti serb i përgjigjet: “98,48% e qëndrave janë hapur, në ato vënd-votime të pahapura do të dërgohen forca policore për të mbikqyrur dhe të mundësojë mbarëvajtjen e procesit”Përditësim, 15/11/09 ora 09:20______________________________________________________________

– Ka filluar në orën 07:00 procesi i votimit në mbarë Kosovën. Raportohet për disa vënd-votime të pahapura, por shumica dërrmuese e tyre ka filluar normalisht procesi i votimit.

Partia LDK ka deri në këto momente pretendime për dy raste parregullsie.

Ambasadori Amerikan mësohet se ndodhet në Graçanicë për të ndjekur procesin e votimit.

Nuk raportohen incidente.

Përditësim, 15/11/09 ora 09:13

______________________________________________________________

kosova votonKosova, shteti më i ri në Ballkan, më datë 15 nëntor 2009 do të zhvillojë zgjedhjet e para lokale të lira pas shpalljes së Pavarësisë më 17 shkurt 2008.Këto zgjedhje, shumë delikate për Republikën e Kosovës priten të jenë një tregues i rëndësishëm për vazhdimësinë demokratike të shtetit të ri. Me shumë vëmëndje, përpos kërkesës legjitime të një qeverisjeje komuale më të begatë dhe europiane nga qytetarët e Kosovës, ka edhe një vëmëndje shumë të madhe nga faktori ndërkombëtar – i cili ka qënë e vazhdon të jetë ndihmues, mbikqyrës e udhërrëfyes për mbarëvajtjen e këtij shteti të ri dhe ende të brishtë.13/11/09Përditësim, 15/11/09 ora 19:20

Kosovë, përfundon orari zyrtar i votimeve

Është mbyllur procesi i votimit në Kosovë në orën 19:00 sic ishte parashikuar. Komisioni Qendror Zgjedhor ka dhënë urdhër që të lejohen të votojnë vetëm ata zgjedhës që kanë qenë në radhë duke pritur në disa qendra votimi.
Procesi është mbyllur pa incidente dhe ka qenë krejtësisht i qetë, ndërsa pjesëmarrja konstatohet e ulët, madje më e ulëta që pas luftës në Kosovë.
Lajmi më pozitiv në këto zgjedhje, është se disa serbë kanë dalë në votime dhe kanë shpërfillur urdhërin e Beogradit për të mos votuar.

 Sidoqoftë serbët kanë votuar në disa zona në brendësi të Kosovës, ndërsa në Mitrovicë, në rajonin ku jeton dhe shumica e serbëve, duket se shumica ka bojkotuar procesin.
Ndërkohë raportohen disa incidente të vogla. Kështu 6 persona janë arrestuar në Mitrovicë, të akuzuar se kanë penguar procesin zgjedhor në disa qendra votimi.
Këtyre personave u janë konfiskuar armatime dhe pajisje të tjera. Gjithsesi zërat për parregullsi janë hedhur poshtë nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, pavarësisht se partitë kanë akuzuar njëra tjetrën dhe kanë patur ankesa.
KQZ ka njoftuar se ankesat duhet ti drejtohen vetëm këtij organi dhe ato do shqyrtohen të gjitha para se të jepet dhe rezultati perfundimtar i zgjedhjeve. 

 

Advertisements
116 Comments leave one →
 1. 11/14/2009 19:10

  du me voto isa mustafen ldk

  • gezim permalink
   11/15/2009 10:32

   kokem nje partiake

 2. gezim permalink
  11/15/2009 10:30

  do te votoj ldk

  • 11/15/2009 20:22

   BRAVOO BRE BURR

 3. fatbardhi permalink
  11/15/2009 11:44

  ka me votue PDK partia demokratike e kosoves PDK PDK PDK PDK PDK PDK ASTRIT SALIHU BAJRUSH XHEMAJLI PDK PDK

  • 11/15/2009 23:10

   Votoni qka ju bre qka dini PDK-Bini ju po fleni po vidhen votat

 4. fatbardhi permalink
  11/15/2009 12:01

  DU ME VOTUE PARTIEN DEMOKRATIKE TE KOSOVES PDK PDK

  • Bahri permalink
   11/15/2009 12:46

   Pdk , Kurre per jete

   Partine e kurvave e te servileve

  • dafina permalink
   11/16/2009 13:38

   aiiiiiiiiiiiii edhe kan paske me votu hehehehheeh partin ma te keqe

 5. Bahri permalink
  11/15/2009 12:44

  Partia Socialiste e Kosoves PSK

 6. Bahri permalink
  11/15/2009 12:56

  Nese fiton Pdk-ja e hashim Ponles-Shaktrraqit, kjo dmth se ky popull i mjere nuk ka kuptu bash kurgja te K**** !

  • bujar permalink
   11/15/2009 22:55

   bahri a je budall ti a veq po paraqitesh ashtu

 7. prizrenalia permalink
  11/15/2009 13:10

  pa dyshim qe ldk-ja eshte me e mira me e madhja , edhe pse pdk ja ka nis prej billushe e deri ne qytet me kercnime e shantazhe do te humbin kete radh se jane me te korruptuarit e te gjitha qeverive deri te tanishme …. ldk ldk ldk

  • sabit permalink
   11/15/2009 23:37

   o njer pdk ska kush je merr prizrenin e populli e di ket sa jan mesuar me njerzt qa ja kan ka maman komunes

 8. Enisi DFC permalink
  11/15/2009 13:57

  LDK Lidhja Demoktratike e Kosoves Pa Dyshim se do ta Votoj LDK; pRandaj Urime Fitorja simpatizant t`LDK-se.

 9. aGa permalink
  11/15/2009 14:01

  LDD pa dyshim se Nexhat Daci Vazhdon Rrugetimin e nISur nga presidentii,lideeerii me i madh i Kosoves Dr.Ibrahim Rugova.vOTonii LDD nUMer 65..

 10. 11/15/2009 14:44

  Ages, rrnofte LDK-ja! A nuk pe shihnni çka na bonen kta hajnat e PDK-se a? Mlidhni mend ages, mblidhni… e votoni LDK-ne.

  • 11/16/2009 08:26

   o mutat e LDK-s sen nuk kini me fitu veq trasht e sules klm edhe mos rrej se skini fitu ok

 11. 11/15/2009 16:17

  dihet per kan me votu per trimin qe e ka lan rugova ne kosov ramushin apo 46 aak

 12. fatbardhi permalink
  11/15/2009 16:41

  o PDK MAE FORTA NIHER PERNIHER EDHE SONDAZHET KALLXOIN QE PDK O TU FITUE LDK KREIT HAJDUKA IOOON NEXHAT DACI O SHPIUN I SHIKVE O POPULL PDK PDK PDK KRAUH I LUFTES PDK PDK

 13. fatbardhi permalink
  11/15/2009 16:45

  LENI KTO SENE URIME FITORJA JU QOFT TE GJITH SIMPATIZANTEVE TE PDK-S PDK EDHE E MERITOJN ME FITU URIME URIME PDK PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVES LENI KTA SHPIJUNAT QE NE KOH T SHKIVE E T LUFTES KAN IK SI QENI PDK;_

  • lena permalink
   11/15/2009 18:01

   le be mos llomotit se pdk kurr su kon assko me kon posht pdk jetoft ldk 😛

   • 11/15/2009 22:42

    Ldk gjith is fitu edhe ka me fitu

   • 11/16/2009 03:14

    o njerz a nuk jeni tu kuptu a pdk ma e miraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa posht ldk posht ata mu kan te mir ldk nuk ishin rreh ner veti ahahahahhahahahaahahahahahhahahaah

   • PDK permalink
    11/16/2009 14:23

    po qfar LDK ,je bre po pordh e piskam e kan q mes veti jen rre me karrika e knej pom thu ma e mira LDK
    rrnoft PDK P D K – P D K edhe gjithmona kame fitu

 14. 11/15/2009 17:34

  une iuu uroi fitore te gjitheve por per veti kisha votuar aak nr.46 :p:P heh dhe mendoi se kio do te fitoi me mir eshte te ket nje vend kryetar burr sesa gruaa:@:

 15. lena permalink
  11/15/2009 18:05

  kupni plasni o sePDK i perket nje karakteri te idiotizmit andaj ka me deshtu si zakonisht hshaahahaha LDK LDK LDK NJE VIZION NJE QELLIM FITORE TE BINDSHME

  • 11/15/2009 22:57

   lena nuk merrem neve me ju se qa flasim prishtinalit ja te gjith bir kurve e nuk din qa eshte mire atzre nje thes makarona gjujave edhe lej aty hehe

 16. desta permalink
  11/15/2009 19:16

  valla krejt qe keni shkrujt qetu kot e kini,se me te vertet pdk esshte ajo qe veq e mori prizrenin,urime o njerz,pdk simbol i jon…

 17. desta permalink
  11/15/2009 19:21

  edhe nje lajm tjeter edhe ferizaj po dominon pdk,urime…

 18. 11/15/2009 19:24

  o badiava e keni bre se PDK fiton se ska bir nane qe ja merre a po ja marrin shkoklanat a LDK AAK AKR LDD kta krejt llopva jan se po ja u q***nanen krejtve se krejt motrat i kan kurva e nane ja u q***

  PDK FITON

  • 11/15/2009 20:26

   VEQ NANA JOTE NESE JA MERR

  • 11/15/2009 20:28

   NDOSHTA TI E KI NANEN K*** EDHE MO…

 19. Enisi DFC permalink
  11/15/2009 19:35

  HaHa Fatbardh Spe dii kahiit jje po un jam i Gl GILANIT qetu n`GILAN LDK E MER HAER.Urime fitorja LDK

 20. fatbardhi permalink
  11/15/2009 20:09

  o enis dfc ne gilan ne zgjedhjet ne 2007 i ka marr PDK edhe fiton edhe nni gilan une iam i ferizajit ferizaj ka fitue sipas rezultatve paraprake edhe keit kosoven eh merrperveq prishtines se ata nuk jon me krah te luftes tung enis

 21. 11/15/2009 20:18

  LDK NUK HARROHET PER JET

  • eli permalink
   11/16/2009 12:52

   LDK hitorReee…pdk(posht) pdk po fryhen me kumuna te vogla me rendesi na LDK-ja e kena morR Prishtinen sa kreit komunat tiera….inatii po ju vjen boll po skena qka me boo…LDK(fitore)…eLi..

  • dafina permalink
   11/16/2009 13:43

   oh LDD ose LDK kan me fitu posht pdk tanve nanen qka jeni me pdk se tan se jan me pdk jan hajna drogerasha klloshara krejt te kqijet jan me pdk LDD LDK LDD LDK LDD

   • miri pz permalink
    11/17/2009 18:31

    e t lumt dafina moj ja ke qellu klloshar derin fyt mo pdk bala

 22. 11/15/2009 20:21

  PRA UNE DO TA VOTOJ LDK SEPSE PDK SI E VOTOVE SI JO NJESOJ

 23. 11/15/2009 20:24

  LDK LDK LDK……..

 24. 11/15/2009 21:12

  Për LDK

 25. Enisi DFC permalink
  11/15/2009 22:15

  n`GL sipaass diisa gjasavvvee kan met n`balotash LDK & PDK.eh vAlla jo pse jom me LDK po menoj qe n`GL Ldk e Mer se ka sHum Parti Poltike Kunder PDK.

 26. 11/15/2009 22:39

  o kuku per ju qe nuk koki tuj pa kurgja me kit popull si ne kan me lu edhe shum njerz te serbies ne nuk kem buk me hanger e ju hala met te pertit lumet ata qe po e udh heqin kosoven se krejt ky popull asht si shtazet e ktij populli nuk po intereson se a ka me hanger a ka pun po veq me ja ba diqysh e me vjedh e me korroptu njer te varfun ne kosov sa per mu ky popull nuk e ka m,eritu lirin keshtu me lujt me ta pas 10 viteve asgja nuk asht ashtu si kemi mendu ne e me ju jam tuj u qudit jo jeni femijet e e ktyne politikanve tash qe jan tuj e udhheq kosoven e nuk ndjeni vrferi dhe nuk edini se shka asht varferia sot per sot kjo klik eketyre njerzve nuk ndjen farferi se ka rrog 3000e e nuk asht ne gjendje nji qytetarit te ja gjan nji pun edhe sese ja gjan ja gjan me 150e nuk jeni kah shihni kurgja medoket a kuku per neve shqiptarve emeritojm te vuajm kaeshtu a
  edhe nuk jan kta te pdk te krahut te luftes se me pas kan te krahut te luftes ju kishin ndihmu krahut te luftes

 27. kristjani permalink
  11/15/2009 22:47

  isa i trent ka me jau pre malin edhe per kater vjet tjera en prishtin hahahahahah

 28. Xhikiii permalink
  11/15/2009 22:57

  Rroftt PDK-ja
  Coftt ldk-jaa

  Qifsha Ldk-n Kejtt me Serb .

 29. fati permalink
  11/15/2009 22:58

  ndesh me nejt pa pun ndesh me nejt ne shpi voto 51

  • 11/16/2009 08:03

   hallall te koft se qashtu asht

 30. 11/15/2009 22:58

  AKR-LDD gjakove MiMoZa KuSaRi 🙂 i love it

 31. 11/15/2009 23:01

  LDK VOTO 77

 32. 11/15/2009 23:07

  oo ju quna a qka jeni mos u merni me fjal te kota
  pdk i ka 20 komuna ne dore kjo eshte e sigurt e ju nga 5 apo 7 komuna dikush 2 dikush
  hiq heheh e keshtu qe skini qka me then baba rogov ka shku ska ldk mooo
  rnoft pdk tish baba rugov edhe un isha ldk pooo aj ka shkuu e ska lan sen ne ldk
  keshtu qe partija e dyt ne ks ka qen pdk dhe te tjera partit ska gjoo
  mushnu mennn oo shqipeee

 33. ari permalink
  11/15/2009 23:28

  AKR – Ramadan Basha – Kamenic

 34. Endi permalink
  11/15/2009 23:50

  a mos din kush ku mujna mi percjell rezultatet e zgjedhjeve drejtperdrejt me naj webfaqe…

 35. Genti permalink
  11/16/2009 00:40

  uh Nonen e pdk-s sla ven pa vjedh bre ma te poshter nuk ka mo bashk me ta jon te poshter edhe krejt ata qe e votojn se nuk kan lidhje me karakter i votjn hajnat per me i udheheq….kukukkukukuku…mjer Kosova per ne…
  Sa te egziston LDK ajo osht parti e pare edhe ma e mrie e sukseshmja…

 36. 11/16/2009 01:14

  hajde URIME fitorja gjith shqiptareve te kosoves, se para pak minutave Kryeministri na i tregoj rezultatet… Behuni pjese e se ardhmes, behuni pjese e PDK-se…Krenohuni me Kosoven, Krenohunin me PDK-ne…Hajde te festojme se bashku…

 37. illyyyy permalink
  11/16/2009 01:27

  Urime PDK urime Kosove:d

 38. 11/16/2009 02:08

  PDK PDK PDK SKA ME HASHIM THAQIN KU ESHT TASH AJ RAMUSH SHKAVI SPO NIHET HIQ PDK PDK !!

  • venera permalink
   11/16/2009 20:04

   PDK PDK segziston parti tjeter

 39. 11/16/2009 02:12

  OO KREJT LET FITOJN VEQ QAJ RASMUSHI JOOOO BREH EE ANITEN JA ZATETSHA UN ISHALLA HHEHEA

 40. drini permalink
  11/16/2009 06:51

  valla per ne suharek ka fitu blerim kuqi per kta tjert nuk po me intereson

 41. 11/16/2009 08:02

  edhe fitoj LDK-ja ne pr a ma e fortaaaaaaa

 42. 11/16/2009 08:33

  rrnoft Isa mustafa,Imri ahmeti,Fatmir sejdiu Rrnoft Lidhja Demokratike e Kosoves pordht ne shishe partia demokratike e Kosovess a si kur tishkan Dr.Rugova gjall kish fitu me te madhee po PDK rrenca dallaveregji kann vjeddh votaa

  • venera permalink
   11/16/2009 20:14

   kush asht i zoti mos i ikt moti hahahaha i kan marr votat me merita jo tu vjedh

 43. 11/16/2009 09:24

  VOTO AKR PER NJE JET ME TE MIR VOTO VEGIM GASHI SDOMOS RINIJA SE NUK DO TE ZGENJEHENI

  AKR 64

  • miri pz permalink
   11/17/2009 18:38

   jo more a pse po mendon qe ka lek pacolli e me votu apo mi ja trash gjepat ma shum hahah LDK PARTI ME TRADIT HANEFIU PO UDHHEQ PER NJA 4 VITE E MASNE T KQYRIM

 44. Isufi permalink
  11/16/2009 10:13

  Ju kisha lut të gjithve ti kushtoni pak rëndsi që teksti të jet ma i kuptueshëm, nëse vërtet
  shkrueni në gjuhen shqipe, e sa i përketë partive msonu niher e përgjithmonë se dikush
  duhet të jetë aty, e populli e din ma së miri, edhe pse fatkeqsisht ende skan mujt me gjet atë i cili mendon ma shum për popull se sa për gjepin e vet!!?

  përshendetje

 45. Behar.sss permalink
  11/16/2009 10:20

  U More PDK mja q… na..ha kurr sko me ta jap voten ti ishe i poshter more hashim thaqi ti ma zi se serrbet ishe bre ma i po shtri maa mos meno qe ki pas me fituu …

 46. meti permalink
  11/16/2009 10:43

  se kam besu qe PDK fiton prap kaq bindeshum por me te vertet e meriton paj tash ta thjem te drejten ka dhe simpatizant te partive tjera por skem qa me ba se fitoren duhet ta ket PDK sepse esht parti evlerave dhe parti ecila dhe para lufte dhe ne luft dhe pas lufte ishte dhe beri te pamuduren per ket liri qe ne po egezoim sot por pse vjedhin nga pak sdo me than gje se ne qdo vend te botes ndodh kjo jo vetem ne ks cila parti e kish marr veq ma shum kish me vjedh keshtu qe le te vjedhin qeta qe luftuan dhe na ben qe ne sot te jetoim te lir dhe te jetoim ne nje shtet ku respektohet gjuha shqipe dhe ligji te cilin ne eq qesim e jo te imponohet ta mesosh nje gjuh te cilen e folem me vite me radh te serbeve barbar por me te vertet ne kosov ka ende fatekeqsisht te verber dhe se shofoin at qe esht emir por emendoin ende at qe ka qen e atyre njerzve te cilet gjithmon qen perkrahes te shtetit serbo barbar dhe qe me vite te tera na lan ne roberi duke mos dit se qka ne te vertet jem.Andaj urime fitorja PDK rrofshi sa malet.

 47. meti permalink
  11/16/2009 10:48

  Te gjith le te fitoin veq Rambo jooooooooooo.esht njeri nder lideret qe nuk emeriton te jet ne pushtet e as ne politiken kosovare ai ende endrron qe esht ne luft per at asnje her qe pas lufte nuk pat liri dhe tan kohen vetem luften edeshi kontrabanden andaj ti themi joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo.

 48. 11/16/2009 10:49

  votoni AKR partia me me mira ne vend e jo PDK hajnat ma e mdhaj

 49. XHAVITKARUCANI permalink
  11/16/2009 11:05

  E Kuja q*** nanen e fitun katunart veq u ba pak mir se kat nuk din se qfar votoj PDK (CPC) ZhDIRGJEN pak nga malet e dalin neper qytete e marojn ndoj shpi mbi banesa,, veq kuku per popullin shiptar ne ks se kush ka mena derigju edhe 4vjet tjera e lum per famile tyre e per akraballak se kan me kalu edhe nja 4vjet ne varfri ,, E JU SHPRH NGUSHTLLIME aj qe nuk ka kerkan ne PDK ose(CPC) PO EDHE NE RAST SE KENI VOTU PO NEJSE ,SE NE VENT TIMIN NUK KA PAS SHANCA QE KY KRYE MINISTER OSE HAHAHAHA KY KATUNAR TI GRRY HUNET NE KABINETA TE KOMUNES TE PRISHTINEN EDHE MOS HARRONI SE NE PRISHTINALIT JAN SA GJYSA E KOSOVES ME POPULLAT …. EDHE NI PYTJE PER KATUNARIN JU PE DINI SE PER KAN E KAM FJALEN (CPC) KUR E MURRT GRUN NE PR, A JAV BAJKE TASH KAMEU KNAQ SE NASHTA ME Q*** NAJ QYTETAR SE ME KATUNAR JUM MUSH ER PLEHU .. KISHA PAS DESHIR ME DIT EDHE ME QE NUK E Q*** QYTETART SE ASAJ EDHE NJA 20VJET I VYN MI DAL QAJO ER PLEHI HAAHAHAHAHAH

 50. analisti permalink
  11/16/2009 11:19

  mut tetana partite

 51. XHAVITKARUCANI permalink
  11/16/2009 11:23

  O JU 20KOMUNAT E PDK KUR DOTI QILNI TE PANET SE KTO 16 KOMUNAT TJERA E KAN BA NJET ME ARDHE E ME JU PA SE QFAR JU KA NDODH JUVE KUKUKUKUKU VEQ MOS U MERZITNI SE VALLAHIN SHTIR PO QKA ME BA SENE QKA NDODHIN PO JUVE SHNOSH KOKA EDHE FUKARALLAKU SE TJERAT SHKOJN E VIN ,,ME DHIMBEN KTO KOMUNA EDHE MU SI GJITH KOSOVES NUK PO THOM QE I KAN VJEDH VOTAT .POR EDHE QE KAN FITU KAN FITU ME 45% TE POPULLATES TE KOSOVES E PARAMENDONI SE SA KAN BESIM POPULLATA NE POLITIKAN KOSOVAN ,,, O ABIN KURTI TI ISHE KAN RUGOVA I DYT PO AS SYT NUK POT LAJN MI QEL PO QKA ME BA EDHE LDD E AKR ISHIN BA MI PROVU NE TE GJITHA KOMUNAT E KOSOVES PO ME QE NUK PATET SHANCA … EDHE NJIHER JU SHPRHU NGUSHTLLIME JU 20KOMUNAVE

 52. saranda permalink
  11/16/2009 11:47

  ::::

 53. 11/16/2009 11:51

  o popull a jewni normal po mundohni me ja humb vlerat luftes dhe gjakun e vllezriv ton qe kan jap per kit vend ku ka ne bot si humb krahu i luftes nuk ban me humb kurqysh PDKja edht krahu i lufets mos me kan PDKja ende ishim ner serrbi po dikujt ju ka prish shtrodlli qe ka pas me serrbin er tash juk ja don te miren PDKs po ngoni knej me biseda te rugoves pavari ski pas as kur ske pas me marr me luft po tash e fitum edhe pamvarsin ju krejt diten hanu me fjal nuk qon pesh kurgja kur kerset pushka ska fjal ma atu fiton lufta e jo politika e bisedat prekne koken nje her mendoni pak se te gjith jemi nje mos e humbni luften qe kemi ba se nese fiton naj kush tjeter naj her dije si serrbija na ka mujt se luften edhe gjakun e vllazriv e motrav e prindrve ton po e humbeni nese nuk e votoni PDK kujdess fliminfderi ju pershendes te gjithve vallazer e motra jemi nje.

 54. 11/16/2009 11:56

  Un ju uroj qytetarve te rebublikes se kosoves zgjedhjet lokale te lira pas pavarsis se kosoves.Mendimi im qe te fiton ne disa komuna te kosoves,Alanca per Ardhmerin e Kosoves ( AAK )ka kuadra qe ja vlen te votohen nga qytetaret e kosoves.

 55. 11/16/2009 12:02

  a e pat kush fitoj askush tjeter pos PDKja

 56. Uran permalink
  11/16/2009 12:39

  voto 77 Ldk

 57. saranda permalink
  11/16/2009 13:00

  deshta me ju pershendet te gjithve edhe me ua bere nje pyetje: amendoni se jan lodh populli i kosoves me te gjitha partite qe kan qene ne pushtet deri me tani duke filluar prej LDK-se; PDK-se dhe AAK-se duke marre parasysh qe kane qene te gjitha ne pushtet. pytne veten qka kane bere keto parti per popullin qe gjdo dite po vjen duke u thellu varfria dhe njerzit po hjekin per buk e lere ma per gjera tjera, aedini qe ka shum familje ne kosove qe jetojn me mëpake se 1€ ne dite. mendoni o popull vedisohuni se qfare eshte tu perjetu populli eshte per te qajt eshte mjerimmm. cili prej politikaneve ka mendu ndonjeher per keto gjera apo ju ka ofru ndihme ndokujt vetem per interesa personale. ivetmi qe momentalisht ja vlen per me votu AKR-ja lideri i se ciles gjate tere jetes ju ka ndihmuar njerzeve me sherimin e femijeve ne shtetet te jashtme; ju ka ndihmu me ndertimin e shtepive ne kosove; ju ndihmon me gjera ushqimore; ju ndihmon duke punesuar njerez; ne te gjitha format.i’vetmi prej lidereve qe ju ndihmon popullit me mjete te tije financiare. sara AKR AKR.

  • miri pz permalink
   11/17/2009 18:50

   PO A N REGULL JU KA NDIHMU NJERZVE SE KA PARE KA LEK TARANDA DUESH ME KUPTU BIZNISMEN MO… PO PER POLITIK VLLA JEPJA DOREN DUET ME FOL KA DEL SHPIRTI …77 JAN SHKENCA TRUNI I GJITHA PARTIVE MOS HARO MOS E PERZINI KUR AKA PARE A SKA PARE KQYRE ME TRADIT … VENA SA MA E VJETER MA E SHTRENJT LDK 20 VJET N PUSHTET AKADEMI E POLITIKES KOSOVARE MA MER MENDJA SE N KETO ZGJEDHJE DO TE RIKTHEHET N PUSHTET LDK NE QYTETIN E PRIZRENIT EDHE T GJILANIT CIAO

 58. gzim permalink
  11/16/2009 13:31

  ja ***** pdk rroft rugova dhe ldk gjithmon isa mustafa

 59. lavdim permalink
  11/16/2009 14:18

  PDK-ja ma e forta esht kush ja u boni juve pavarsin qe e keni prit qe 20 vjet deri hyri DRENICA dhe e boni vet kinja inatin e jepja hakun ahaha LEGJEND E GJALL PDK-ja

 60. LLAPIIONKA. permalink
  11/16/2009 14:37

  LDK. LDK.LDK. LDK. LDK.
  LDK. LDK. LDK. LDK.
  LDK. LDK. LDK. LDK.LDK.
  LDK. LDK. LDK. LDK. LDK.
  LDK.LDK.LDK. LDK.LDK. LDK. LDK .LDK.
  LDK.

  ALWAYS NUMBER 1.
  LOVE. LDK. !<3

  A.VELIU $ ISA MUSTAFA … AND OTHER'S.

  THE BEST ❤

  FUCK OTHERS!

  • venera permalink
   11/16/2009 20:12

   hahahahahaha kur tbohet bora jeshil po

  • miri pz permalink
   11/17/2009 18:52

   YEEEEEES 77 ISA AND HANEFYY

 61. blerimi permalink
  11/16/2009 15:19

  kam vrejtje per partin demokratike ku ne malishev nuk jan votat fer dhe demokratike ku ne shum fshatra njerz te armatosur te PDK s kan kercnuar njerzit per te votuar pdk n a esht kjo demokratike per mendimin tem me mir esht qe ne malishev te ket mbret e mos te del populli ne zgjedhje se ne malishev vidhen votat me forc e pse me mantretu popullin me dal me votu tung ju pershendes blerimi.

  • venera permalink
   11/16/2009 20:17

   O fol qa ta don qefi ty se na PDK s nuk flasim shum veq veprojm se Malisheva kret PDK kan LIND

   • miri pz permalink
    11/17/2009 18:56

    PDK KAN LIND PAK MAS LUFTES HAHAHAHAH 77

 62. 11/16/2009 17:11

  Ju lutemi të respektoni mendimet e njëri-tjetrit duke mos përdorur fjalë ofenduese. Kujtoni që jemi të gjithë shqiptarë dhe e rëndësishme është që Kosova të fitojë duke treguar që është e lirë e demokratike pavarësisht se cila do të jetë partia që do të marrë shumicën e votave.

  Kujtoni sa shumë vuajtje për të arritur këtë ditë, që të zhvillohen zgjedhje të lira në Kosovë të lirë…

  Faleminderit.

  • venera permalink
   11/16/2009 20:18

   Bravo te qoft kshilltar i mir kishe qen po …

 63. 11/16/2009 18:38

  LDK,ja ishte perfaqsuese e UDB,se se dikurshme serbe,dhe edhe pas luftes veproi ashtu,vetem se me e fort duke pas ne vazhdimesi perkrahjen e AAK,se dhe disa subjekteve tjera politike.Keto dy subjekte politike mbas vehtes kishin dhe ende kan njerez te krimit pas vehtes,njerez te cilet te gjith i njofim.Njerezit e ketyre “partive” Mbreterive,kane perfituar miljarda euro dhe si deshmi i keni te gjitha ne pallatet e tyre te ndertuara ne vendbanimet e tyre.Qdo njeri ka te drejt ta duaj dikend,por nese perkrah krimin,jeni kriminil indirekt.Dikur isha bashkluftetar i Haradinajt te AAK,se sot kam turp ti jap doren dhe a e dini pse:Eshte shendrruar ne nje ARKAN te vogel duke bere gjera te pa para se bashku me mafiozet e Pejes dhe Dukagjinit ne pergjithsi pse jo edhe te Kosoves,vazhdimisht e perkrahur nga vellau Dauti dikur DAVIDI i UÇK.se.Historia do ti tregoi dikure dhe mos harroni se gjaku i popullit tone do ti mallkoj dikur,heret apo von jan te mallkuar.Nuk po i them keto nga urrejtja apo diq tjeter por te gjitha i kam vezguar nga afer dhe i kam par me syt e mi.Voto AAK.ne dhe zgjate jeten e krimit me shume ne kosove,mundeso qe nga miljoneri te behet miljarder Haradinaj.

  faleminderit

  • peja permalink
   11/18/2009 16:41

   LDK TA KA SJELL PAMVARSIN BRE NJERI

 64. venera permalink
  11/16/2009 20:07

  Ne Prizren vonohen Te dhenat preliminare apo perfundimtare por edhe po te mos jepen asht e dukshme se ne Prizren e ka vendin veq PDKja e leje ma MAlisheva

 65. venera permalink
  11/16/2009 20:11

  AHAHAHHAHA pom vjen keq qe skan me pas palloma ma me shit marketet e medhaja po shikoni se te marketet e vogla ose ntrafika muni me gjet mi fshi lotet e hundt nga pikellimi i fitores se PDK-s

 66. 11/16/2009 20:27

  LDK ma e forta ne kamenice edhe ka me fituuuu pa asnje dyshimmmm po thomm e sigurt 100% ….ju uroj fat sod e 100 vjet

 67. 11/16/2009 20:33

  Ne viti kandidati i AAK per kryetar te vits z.enver rruastemi hupi per shkak te kryetarit te deges se aak-s skenderbe hebibi i cili i ndimoj pdk-s ne viti ai z.hebibi i pinoj mas shpine z.rrustemit z.hebibi asht nje puntor i shik-ut ket duhet ta mesoj edhe kryetari aak ramush haredinaj.

  • dikush permalink
   11/20/2009 14:02

   Msohu me shkru kjart e kuptushem tani munesh me shkru dikun!

 68. 11/16/2009 20:55

  partija PDK ne komunen e vitis do te fiton edhe pse esht ne balotazh me LDD me shum e duam PDK smunet me ja amrr kerkush Nexhmedin arifit sepse ka punu per at karrik

 69. Naim Rashiti permalink
  11/16/2009 21:06

  Ngushllime Astrit Berllogu qe deshtoj edhe osht normale se ku hecet me qizme edhe qe i fshin qyrrat me gishta fiton PDK, e ku hecet me kundra edhe fshihen hunt me palloma dihet kush fiton ma e forta LDK
  Nr.1 Jem

  LDK

 70. Xhaviti permalink
  11/16/2009 21:53

  NUK MUNDEM ME PARAMENDU NJI NJERI QE I PERZIN DESHMORET E VENDIT ME PARTI POLITIKE TE DERIGJUARA NA SERBIA BRE NANEN ATYRE PARIVE EDHE ATYRE DIRIGJUSVE TE ATYRE PARTIVE QE PERDORIN GJAKUN E DESHMORVE NE KTO BISEDA ….. SE ATO PARTI KAN DREJTUAR KOMUNA QYTETE DERI ME TANI EDHE PSE ATA QKA KAN LUFTUAR OSE ATA JETIMA QKA KAN MBET JATOJN NE KUSHTE JASHTZAKONISH TE VESHTIRA E KTU THOJN DISA TIPA QE MAS SHAJ PDK A KSHTU A ASHTU SE PE SHKELNI GJAKIN E DESHMORVE POR JU SI PARTI JENI ATA NJERZ QKA E KENI SHKEL GJAKUN E ATYRE DESHMORVE EDHE ATYRE THMIVE QKA I KAN LAN ….. MARR JU QOF MARRE EDHE PER ATA QKA JU VOTOJN O PISA PISA PISA ,,, SE ASNI PARTI TJETEN NUK KA SHKEL GJAK DESHMORVE SE SA PDK PDK SHKEL DI E PER DIT PO O ZOT O ZOT QE DEGJON NEVE JU KEM KUPTU QE KEM QEN QYSH ME SHEKUJ TE OKUPUAR POR QKA TE BANEM EDHE NE KETO DITE TE SODIT TE JEM SHUM MA TE OKUPUAR. POR QFAR JUBANEM O ZOT QE NA OKUPOVE NGA TE TANET O ZOT O ZOT

  ___________________________________________________________
  Shënim nga FUNKY FISH:
  Xhavit, pa përdorur fjalë të pista. Sikurse thashë edhe më sipër për të gjithë le të debatojmë pa arritur në ofendime dhe duke respektuar mendimet e bashkëkombasve. Modifikova vetëm emrin që kishe shkruar se drejtë me thënë m’u duk shumë i papërshtatshëm.

  Faleminderit,
  Tung.

  • 11/17/2009 01:03

   a more popull shum mas jeni bre kur mo don me kuptu me kta te poshter me kta njerz se veq tu rrejt jeni verbu u popull e sjeni tu pa sen se kjo pdk do me na e kajt nanen dal kadal qeshtu na e futi edhe flamurin vetem per interesa te vet e ne po nma e kan nanen po kem me mor vesh po ka me kon von po me fol ndrejt as njo so qaq i mir po bile pdk ja o ma e keqja prej te kqijave ju pershdnes o shiptar te mir

 71. 11/16/2009 22:20

  o ju lumt oshqiptar haje buken tane e baje gajlen e huj. ësht ni fjal e pleqev per para te voglit i kan hangur mollat kurse te mdhejve ju kan pi dhamt kurse tash esht e kundra te mdhjat i hajn mollat e jeuve ju pihen dhamt. qashtu pra veq vazhdoni tu ja sha nanen njari tjetrit e ata prap se parp hajn bashk e keshin me juve. marre marre marre

 72. 11/16/2009 22:53

  URIME LDK coft pdk ndaq me honger buk me lang voto pdk voto LDK jeto ma mir isa mustafa premtoj nuk e beri FITOJJJJJJJJJJJ urrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

 73. rafeti permalink
  11/16/2009 23:44

  Pdk dominon edhe ksaj here
  edhe per gjithmon se ka njerez te zot
  qe ta shpallin edhe pavarsin qe
  ka nevoi si kryministri.
  rronoft HSHIM THAQI RRNOFT DRENICA
  SE PA NEVE KOSOVA SKA JET

 74. prizreni permalink
  11/17/2009 00:47

  o pdk’ista e o DEZINFORMUSUUSA po cysh more ka dal ramadani plak edhe nijazi ponavlaqi i shkolles bile ponavlaq ne katror se ne shadervan me festue zare si ka dite mi lexue votat SHARUUUUT ne PRIZREN haah si keni me dal ne sheher prep po skeni faj ju skeni ftyure qe tju skuqet edhe plaki ashtu se ashtue prostata ka me e myte se as aj ska faj po mundohet si pleqt hahaha O PRIZREN KSI HERI TREGUUET CE SJA HA PRIZRENIT ME PDK JU LUMTE HEREN TJETER EDHE NJE FORC MA ME VUULNET JU LUMTE VEC PERPARAAA

 75. Drenicaku permalink
  11/17/2009 01:19

  URIME PDK-ja 70% TE KOMUNAVE DHE URIME ZGJEDHJET QENDRORE QE DOT VIN PDK-ja PRAP DOT FITON URIME

 76. 11/17/2009 19:22

  o ldk-ja fitonn dihet se pdk-ja krejt muta jonnn moreee kukuuk LDK LDK LDK NJE QELLIM NJE VIZIOn

 77. 11/18/2009 11:52

  Mehmet,me vjen shum keq qe ka njerz te mjer si ti,qe ofendon ose akuzon njerzit qei dhan mase shumti(KOSOVES)qe nuk pritun me dhon edhe jeten e ve per lirin qe sod e gzojm edhe un edhe ti oi mjer.Per shkak qei kerket nje partije tjeter i akuzon jerzit e mdhej si Ramushin e Dautin,marre o njeri i flliqt oi pa ftyr.E qun veten si bashkluftetar i Ramushit e mendon keshtu marre duhet met ardh nese je shqiotar qe nu personalisht nuk mendoj qe je shqiptar pershkak se serbia ka nejt shum neper KOSOV.Me njerz si ti nuk ja vlen te komentosh MEHMET.Ramush Haradinaj diti ta bon luften ai din ta nderton shtetin e KOSOVES qe e shkatrruan keta njerz qe kur ishte lufta ne KOSOV ata rrinin ne TIRAN e tash e qeverisin KOSOVEN pa as ni merit.Ata qe meritojn shum shpejt do ju vjen koha qe ta qeverisin ket KOSOV te varfur e ai osht Ramush Haradinaj qe e akuzojn F LL I Q T A N A T.

 78. 11/18/2009 12:02

  Mehmet,me vjen shum keq qe ka njerz te mjer si ti,qe ofendon ose akuzon njerzit qei dhan maseshumti(KOSOVES)qe nuk pritun me dhon edhe jeten e vet per lirin qe sod e gzojm edhe une edhe ti oi mjer.Per shkak qei takon nje partije tjeter i akuzon njerzit e mdhej si Ramushin e Dautin,marre o njeri i flliqt oi pa ftyr.E qun veten si bashkluftetar i Ramushit e mendon keshtu marre duhet met ardh nese je shqiptar qe un personalisht nuk mendoj qe je shqiptar pershkak qe serbia ka nejt shum neper KOSOV.Me njerz si ti nuk ja vlen te komentosh MEHMET.Ramush Haradinaj diti ta bon luften ai din ta nderton shtetin e KOSOVES qe
  shkatrruan keta njerz qe kur ishte lufta ne KOSOV ata rrinin ne TIRAN e tash e qeverisin KOSOVEN pa as ni merit.Ata qe meritojn shum shpejt do ju vjen koha qe ta qeverisin ket KOSOV te varfur e ai osht Ramush Haradinaj qe e akuzojn F LL I Q T A N A T.

 79. 11/19/2009 19:37

  si ju duket chati i
  shkelqyshum
  shum i mir
  paj mir
  i keq

 80. 11/19/2009 19:38

  mir se vini

 81. 11/19/2009 19:40

  po qa din LDK pash zotin sen isa mustafa si sdin sen mutin ma hant akr din bhegjeti i pruni republkat me pranu ks isa qa sen

 82. 11/20/2009 05:55

  Arsim qenke djal i mire,po e vlersoj mendimin tend,ki te drejt te mendosh ndryshe nga une.E di qe ti nuk ke qen ushtar i mire i UÇK,se nese ke qen kuptohet.A ke takuar ndonjehere Bedri Shalen(Deshmore nga Negrovci i Drenices)eshte vrar ne Junik athere kur nuk kishte asnje djal nga ai fshat tani komune e planeve te haradinajt tuaj.Me thuaj zoteri se cili djal dukagjinas humbi jeten ne Drenicen heroike,asnje asnje dhe shiqo se sa deshmore nga drenica rane ne Dukagjin ne mbrojtje te fshatrave tona,athere kur trima si ty e braktisen haradinajn dhe kosoven ne tersi dhe ju bashkuan atyre ne Tirane qe i permende ti.Ishin djem nga Drenica qe filluan luften ne Gllogjan duke qendruar dite te tera qe nga 24.marsi dhe duke na dal ne ndihme prap ne muajn shtatore 98,kur te gjith juve lat armet fushave te isniqit dhe iket bjeshkeve ne drejtim te malit te zi dhe shqiperis,a po te kujtohet ajo kohe,sigurisht po.A thua vall meritojm edhe neve te jetojm ne kosova apo duhet ta lem kosoven ne duart e atyre qe bashkpunuan dhe po bashkpunon me serbin ne qdo kohe dhe vran djemt me te mire si Avdi Mujaj,Avni dhe Smajl Elezin,Enver Haradinajn,etj,qka thua ti se eshte mire Rambo juaj te shoqerohet me keta persona qe vran shoket tone,p.sh Shkelzen Jusaj,Ekrem Lluka,Xhafer Bubi,Xheka i Kelmendeve,Naser Kelmendi etj etj.Nuk e perkrah askush kete vetem nese je pjes e kesaj strukture mund te thuash eshte ok,sepse aty mund te fitosh shume para,ama nderin dhe krenarin tuaj duhet humbur,pastaj edhe shokun e vrar duhet harruar,keq kjo a.Po ta jap nje propozim,shko vizit ne Gllogjan shiqo se ku jeton ish komandanti jone dhe ne te njejten kohe pyet se si jetojn familjet e deshmoreve Hasim Halilaj,Shpend Malaj,Burim Mustafaj,Artan Mehmetaj,Sokol dhe Xhafer Sejfijajt etj ne Gllogjan pastaj me thuaj mua i mjer.Ti mund ta shkruash fjalin I MJERE per mua por ,i mjer qenke ti zoteri dhe vertet qenke injorant shume shume i madh,shiqo dhe vlerso vet.Shiqoi ushtaret e UÇK.se duke mbledh kanaqe pijesh per te siguruar buken per familjet e tyre,familjet e deshmoreve pa shtepi,pa fije perkudesje.Shiqo ne banesen e socialit ne Deqan kush jeton dhe si eshte bere ndarja nga Ibrahim Selmanaj ish kryetari,vlerso vet pastaj thuaj se si te duket,por vlerso mire jo siq je tani.Edhe diqka per Dautin,pyete se a ka grua te shokut qe i ka mbet pa flejt me te,nese po sigurohu qe ti vesh ne kontakt.Ai ka dy gjera Paret dhe Haletin,kaq mendon me pas.

  Faleminderit

 83. 11/23/2009 18:58

  Mehmet,prap po me vjen keq qe paske ra nen ndikimin e te tjerve.O Mehmet du me tu pergjigj ne disa pytje tua,un BEDRI SHALEN e kam njoft i kam njoft edhe shum djem qe kan ardh ne Dugagjin,per ata djem e deshmor qe kan ardh ne Dugagjin ata ishin edhe ne Drenicen tende legjendare,por atje nuk kan gjetur luft e as pritje te mir nga komandantat e famshen te Drenices se per luft jan ardh ne KOSOV.Luft e djem te mir e mikpritje kan gjetur ne Gllogjan ky ka qen shkaku qe ata jan ardh ne Dugagjin.Kurse na nuk kena pas arsye te vim ne Drenic me luftu e me ra deshmor ne Drenicen tende legjendare,se luft e komandanta qe veten e kan koncederu si ushtar e jo si komandant i kemi pas ketu ne Dugagjin.Po te mos ishte Ramush e Daut e deshmor e tash veteran te Dugagjinit nuk do te kishte luft ne Kosov o Mehmet.Dugagjini ka qen koridor i fuftes ne Kosov,nese mendon ndryshe gabon shum se ket e din ti edhe krejt Kosova.Sa i perket pasuris qe ka Ramushi,na jemi popull i keq nuk ja dim vlerat vetes,po ti dim vlerat tana Ramushi meriton te jet MRET ne kulla ku i ka e keta flliqtanat qe sod e udheheqin kosoven e ata qei permene ti si spijuna mei raportu ne gjo fund jav ne KULLA per gjendjen ne terren.Sa per Dautin ai nuk ka nevoj te meret me grat e shokve se keto qe poi thu ti jan veq spekulime qe mendon qe ja prish imazhin qe ai e ka.Dautin e lusin femra te mira e ai nuk ka nevoj te merret me gra te shokve.E sa per mua un kam qen ne luft jam i plagosur nuk jam ikur kurr nga lufta,ne luft isha edhe luftojshim kur Drenica legjendare kishte armpushim e komandantat e Drenices ishin ne TIRAN bashk me udheheqsat e Kosoves qe sod e udheheqin ne krye me Hashim Thaqin e Fatmir hajnin qe sod jan tuj lujt me ndjenjat tuja e te popullit te Kosoves me qindra miljonash te vjedhura nga keta kriminel qe ti i perkra o njeri.Tash populli poe kupton ngadaldal se kush osht e qa meriton Ramush Haradinaj.Un i perkrahi Haradinajt se e meritoj e jo qe kam ose kam pas ndoje te mir nga keta,se po te mos ishin keta nuk ishim me shtet e liri qe sod e gezojm populli. Kalo mir e mos mendo e as mos gjyko keq se nuk osht e drejt te folish keq per njerz qe dikur paske qen pjes e tyre.Nuk meritojn keshtu ata nga ti. tung.

 84. 11/26/2009 01:47

  MEHMET.Edhe un kam qen me ramushin e dautin ne luft,nuk jam me ty ne keto mendime,edhe un mendoj e gjykoj si arsimi.Mos te ngutemi se nuk osht qa folet rrugve e qa folin ata qe nuk e duan vendin ton ti ruajm njerzit tan qe shum qka dhan per liri qe sod e kemi.Nuk kam qa te shtoj se nuk po du te hi mei gjyku njerzit e mdhej si haradinajt se keta nuk gjykohen se jan te shejt nese i thojm vetes qe jemi popull i mir.Tung une ju pershendes ty Mehmet e arsim

 85. gjilani permalink
  12/12/2009 14:46

  arsim shum ifort koke veq nonen polypshe metaq…maspari ty tani hem ramushit….dautit kta paskan luftu veq per mupasuruvet aekepa ramush hajnin ]]]]dautin qfar shpija dauti panoramen nprishtin nona jakabo hajnijen nkosov aak osh tuebo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: