Skip to content

Nje pike uji, sic nuk e keni pare ndonjehere :)

11/09/2009

Filmimi i mesiperm eshte bere me 2000 kuadrate ne sekonde (FPS) dhe eshte mahnitese se si funksionon natyra 🙂

Advertisements
One Comment leave one →
  1. Gjermani permalink
    11/09/2009 18:46

    Ja dhe nje video e te njejtit emision. E pabesueshme :O

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: