Skip to content

Femija bie nga kati i 5-te dhe me pas cohet ne kembe!!!

11/09/2009

Weeeeiiiiuuuuuuuu, me ca ushqehen keta Ruset mer taj?

Advertisements
3 Comments leave one →
 1. Niku permalink*
  11/09/2009 09:57

  Me sa duket ne Rusi e paskan sport te hedhurin mbi debore :O Shifni dhe kete tjetrin ketu:

 2. Optimus Prime permalink
  11/09/2009 10:00

  Si duket i trainojne qe te vegjel per ti futur ne KGB. Ose do jene nga ndonje lagje e Cernobillit se shifni kete tjetrin ketu. S’ka nevoje as per debore… 😀

 3. Niku permalink
  02/08/2010 22:38

  Paska dhe me keq, qenka semundje ngjitese…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: