Skip to content

Jetë qëni!!!

10/27/2009

Pas ngjarjes në Levan të Fierit ku një djalosh 26 vjeçar me probleme mendore jetonte prej 3 vjetësh në koliben e qenit i lidhur me zinxhirë, një skandal edhe më i madh shënohet këtë radhë në Maqellarë të Dibrës.

Me floke të prerë keq, dhëmbë të prishur dhe të palara prej një kohe të gjatë, dy motrat Thëllënxa dhe Fidane Keshi mbahen prej plot 22vjetësh në shtepi të lidhura me zinxhirë nga babai. Thëllënxa u lidh kur ishte 25 vjeç, sot është 47 vjeç dhe e vogla Fidania kur ishte 16 vjeç, sot është 38 vjeç.

Advertisements
One Comment leave one →
  1. 10/27/2009 17:57

    Funky Hell…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: