Skip to content

Versioni paraprak i Google OS – Google Chrome per Debian & UBUNTU

10/15/2009

Para disa oresh google publikoi nje version te shfletuesit “Chrome” per Linux (.deb) dhe mbeti online i shkarkueshem vetem per pak kohe. FunkyFish arriti ta zbresi kete pakete dhe tashme per te gjithe ju te interesuar dhe perdorues te Linux ju mundesojme nepermjet linkut ta shkarkoni.

Nga burime te ndryshme ne internet mesohet se kjo do te jete edhe nderfaqja (interface) i versionit falas te sistemit operativ Google OS.

Advertisements
5 Comments leave one →
 1. 10/16/2009 16:02

  Thank you for the collaboration and for the source citation. Let’s continue sharing it. 🙂

 2. Nikiu permalink*
  10/26/2009 12:34

  Sot sapo me ofroi Ubuntu qe ta azhornoja kete version te Google Chrome dhe papritur u zhduken butonat e cuditshem lart majtas dhe djathtas. Tashme Google Chrome ne pamje eshte identik me simotren e tij te Windowsit.

Trackbacks

 1. Google Chrome unstable 4.0.222.6 (¿ChromeOS?) « Ubuntu Life
 2. ::Digital Shippuden:: » Google Chrome unstable 4.0.222.6 (¿ChromeOS?)
 3. michael 2.0 » Blog Archive » Google Chrome unstable 4.0.222.6 (¿ChromeOS?)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: