Skip to content

Kundra ratifikimit nga parlamenti, të marrëveshjes shqiptaro-greke për përcaktimin e kufijve detare mes tyre.

10/13/2009

I bejme nje thirrje solidariteti te gjithe Shqipetareve qe e ndjejne veten te tille qe te firmosin peticionin kunder ratifikimit ne parlament te marreveshjes Shqipetaro-Greke per percaktimin e kufijve detar mes tyre.

Peticionin e gjeni KETU dhe mjafton te vini vetem emer mbiemer dhe nje e-mail per ta firmosur.

Thuaji edhe ti NDAL kesaj marreveshje!!!

/Stafi i FynkyFish/

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: