Skip to content

“BakallWeb”

09/29/2009

Ju paraqesim “perlën” më të fundit të “Bakall Web-it” , portalit prestigjoz të lajmeve në internet.

Rëndom po ndodh që media të ndryshme prodhojnë shkrime me fletë bakalli dhe FUNKY FISH me sa duket nuk e ka të vështirë të gjejë material i cili të bën të qeshësh me të madhe por edhe të reflektosh në të njëjtën kohë.

Përveçse regjisorin e famshëm polak e ri-pagëzon “Polaksi” në vënd të Polanski i jep edhe një penelatë fantastike ashtu si i ka hije një shkrimi që ka të bëjë me botën e artit e që presupozohet të shkruhet nga njerëz që nga arti kuptojnë dy gjëra. Fantazia fluturon deri aty saqë arrijnë të formulojnë një titull bombastik “Arrestohet Polaksi, regjisori i filmit”…

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: