Skip to content

Foto prej 1,72 Giga Pixels e Beratit!

09/28/2009

Pikerisht keshtu, jemi mesuar te bejme fotografi prej 1 apo 2 mega pixels me celularet tane, me 4, 5, 6, apo 12 mega pixels me aparatet tane fotografike por veshtire te kete pasur mundesine dikush te beje nje fotografi prej 1,72 giga pixels!

Nuk behet fjale per ndonje aparat i cili eshte ne gjendje qe me nje shkrepje te arrije te kapi nje fotografi me permasa te tilla, (ose te pakten une nuk di te kete ne perdorim te gjere; Pentagoni, Nasa ose Google edhe mund te kene pajisje te tilla) por behet fjale per nje teknike te vecante.

Foto ne fjale, ose me mire te themi bashkimi i fotove, te cilat paraqesin Beratin jane shkrepur ne daten 7 shtator 2009 – pra jane te “fresketa”

Per te admiruar kete fotografi dhe te beni nje super-zoom mbi  Berat klikoni ketu.

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: