Skip to content

Lezhe, grumbullim i diferencuar i mbeturinave

09/14/2009

Ne qytetin e Lezhes ka nisur nje projekt i vetmi ne llojin e tij ne Shqiperi. Behet fjale per grumbullimin e mbeturinave ne menyre te diferencuar. Koshat e mbeturinave jane shfaqur pothuajse ne te gjitha rruget e qytetit dhe ideatori i kesaj nisme kryebashkiaku Viktor Tushe, thote se synohet te ndryshohet niveli i jeteses.

“Bashkia e Lezhes eshte e vetmja ne Shqiperi, qe ka arritur te zbatoje nje projekt te tille te mbledhjes se mbeturinave ne menyre te diferencuar”, u shpreh Tushe.

Rezultatet e para te ketij projekti duken qarte ne rruget e qytetit te Lezhes dhe bashkia ka nisur tashme me zbatimin e tij edhe ne disa stade te tjera.

Si qytet me vlera turistike Lezha duhet te plotesoje disa kritere per te respektuar te shkuaren, por edhe te tashmen dhe angazhimi i pushtetit vendor ka si synim pikerisht realizimin e investimeve per ta merituar emrin qytet turistik.

/Top Channel/

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: