Skip to content

Televizori i ri Super-HD, made in California!!!

09/12/2009

Besoj se jeni ne dijeni te lajmeve mbi zjarret qe jane pothuajse te pervitshme ne Kaliforni? Ok, shikoni se si perjetohet kjo ngjarje nga banoret e atyre aneve… 😀

Te kete te beje me faktin se Guvernatori i ketij shteti eshte nje ish aktor, apo me supozimin tjeter se banoret e Kalifornise jane shume te “hollywoodizuar” dhe cdo aspekt i jetes se tyre iu duket nje fiction?!

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: