Skip to content

Bob Sinclar ne Tirane, 24 Shtator 2009.

09/12/2009

Nje nder DJ-t me te famshem dhe te suksesshem komercial ne bote me dt 24 shtator, pra pas 12 ditesh do te jete ne Tirane. Ai do te performoje live ne nje prej club-eve te kryeqytetit, fakt ky qe behet i ditur edhe ne faqen e tij zyrtare. Kjo na jep bindjen se nuk eshte nje bluff si ai i Pink ne Durres!

http://www.bobsinclar.com/news

Advertisements
One Comment leave one →
  1. 09/12/2009 14:17

    Bobi me sa duket as emrin nuk ia di Tiranes, e jo me te kete info te tjera mbi te! Vini re si eshte emertuar Tirana… Kaq tirane te jemi ne thua!?!?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: